GRUPS DES DE 4 PAX / SORTIDA ANDORRA

Vine amb nosaltres a fer un tomb d’E-Bike! La força de les teves cames amb l’ajuda elèctrica et permetrà arribar fins als racons més salvatges amb només quatre cops de pedal tot respectant el medi ambient!

Guies professionals

Amb CM EXPERIENCE Andorra; èxit i aventura garantida per l'equip multidisciplinar liderat pel Jordi, de cal Cremat de La Massana.

En exclusivitat

Hem creat aquesta aventura centrada a les finques Sansa Tor (entorn 100% privat) i per grups reduïts per gaudir de cada minut...

Activitat 100% sostenible

Les e-bikes es recarreguen amb es nostres plaques fotovoltàiques i el conjunt de l'experiencia és emissions CO2 = 0

Viu una jornada “històrica” a Tor

El mite de Tor i els seus secrets, entre la llegenda i la realitat i el mite...

Per fi podràs descobrir els entorns més secrets de les Valls de Tor

Guiatge personalitzat / Visita i degustació de ratafia a Casa Sansa Tor / Àpat a escollir (optatiu)

T'oferim el millor allotjament d'alta muntanya a Andorra:

BORDA CREMAT

PAL – La Massana

És un allotjament singular situat a 1870m d’alçada a solament 800m del Coll de la Botella i amb unes vistes panoràmiques de 360 graus. L’accés per clients s’efectua a peu, btt o amb el 4×4 de l’empresa, el qual portarà totes les pertinences personals dels clients (roba, menjar, etc.). Durant l’hivern s’accedeix amb esquís o raquetes de neu, tanmateix, s’ofereix el servei d’un guia acompanyant el dia d’arribada i el de sortida.

L’allotjament disposa de 2 habitacions independents, una amb llit de matrimoni i una llitera i l’altra amb llit de matrimoni i un llit per nen (170cm). La cuina està totalment equipada i disposa d’una zona per menjar amb una taula per 8 persones. El bany té una dutxa independent, un lavabo i un wc independent. La zona d’estar té llar de foc un sofà llit i dues butaques, tv, jocs de taula i WIFI limitat.

Disposem d’energia elèctrica amb plaques fotovoltaiques, amb la calefacció d’estufa de biomassa i llar de foc de llenya. Al ser un allotjament en un entorn especial intentem explicar als nostres clients la importància d’aprofitar al màxim l’energia pel què realment necessitem, per així doncs poder gaudir del què realment nosaltres oferim: natura i tranquil·litat.

També disposem d’una empresa col·laboradora que ens ofereix el servei de càtering amb plats típics del país (cal reservar amb dos dies d’antelació).

A 20m de l’allotjament disposem d’una cabana adaptada per l’estada del nostre personal i així poder oferir un servei més personalitzat i poder portar uns croissants acabats de fer o oferir un sopar al restaurant del Pla de la Cot tot fent una excursió nocturna.